Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunkonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Yabancı yapımı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello derunin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir kaide var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her hengâm evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya dikme değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 perese eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara nazaran bir zaman elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok zorludür ve fazla doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma konulemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman hengâm alabilir. Bu süre size zaman kaybı kabil odaükebilir ama puro dayanç ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonra ters çevirip yüzünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma konulemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, kısaca tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz derunime anık. Peki evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz derunilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil derunmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli dağlaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman ferahçe ağıza doldurulur ve zevk kameraların dumanla tembihlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun derunin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeni baştan yakma problem örgütleme etmez. Ancak eloğlu yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şart olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın hararet ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 perese ortada başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile huzurlaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında asıl problem vasatın itici bileğil fazla hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen muhafaza vasatı sıcaklığına nazaran değiş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının ambiyans geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak katiyetle ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle ambiyans geçirmedikleri derunin diğer rakiplerine heybetli üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.